#5eb6422e73e02f9fd9b284b320dc42fd Infomotive InterQsoft
A A A

INFOMAT / Q-PARTS

Doelgroep

InfoMat / Q-Parts is een zeer uitgebreide ERP toepassing die speciaal geschikt is voor de automatisering van bedrijven in de automaterialen branche. Het is zowel geschikt voor kleinere als voor grotere (onderdelen) handelsbedrijven. Tevens is het geschikt voor bedrijven met een eigen werkplaats. 

 

Uitgebreid

Iedere administratieve activiteit die zich binnen een groothandel voordoet kan met InfoMat geautomatiseerd worden. De mogelijkheden kunnen verder uitgebreid worden door het te koppelen met een van onze andere pakketten zoals InfoCenter CRM of InfoQbase.

 

Gebruikersvriendelijk

Hoewel InfoMat / Q-Parts een erg uitgebreid softwarepakket is, blijft de gebruiker vanwege de gestructureerde opbouw voortdurend het overzicht behouden. Het pakket is bovendien eenvoudig om mee te werken.

 

Nieuwste techniek

Het pakket is geschikt voor bijna alle operating systemen waaronder uiteraard Windows, Linux en Unix. Het is volledig multi-user waardoor verschillende filialen van dezelfde data gebruik kunnen maken. Doordat er een ODBC koppeling mogelijk is kunt u de data benaderen vanuit bijvoorbeeld Microsoft Office producten. Uw belangrijke data kan te allen tijde veiliggesteld worden door gebruik te maken van innovatieve backup software van Infomotive. Met moderne communicatie mogelijkheden kunt u moeiteloos gegevens uitwisselen met uw leveranciers en afnemers.

 

InfoMat/ Q-Parts omvat onder andere de volgende punten:

 

Artikel- en voorraadbeheer

Inkoopadministratie

Debiteurenadministratie

Crediteuren administratie

Offerte en verkoopadministratie

Facturering en financiële administratie

Werkplaats administratie

Beleidsinformatie

NEN keuringen en reparatiemodule

Relatiebeheer

E-business

Datacommunicatie met o.a. Mijn-Grossier, Doyen, Aldoc, Teccom en nog vele meer.......

Uw eigen APP diensten...

 

 

INFOMOBIEL / Q-MOBIEL

 

Infomobiel / Q-Mobiel is een speciaal voor autobedrijven, dealerbedrijven en garagebedrijven ontwikkeld programmapakket, dat zowel geschikt is voor het vrije garagebedrijf als voor merkendealers.

 

Kernfunkties

De automatisering van de werkplaats, de autoverkoop en de onderdelenadministratie staan centraal. Het geeft inzicht in de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijfsgebeuren.

 

De administratie wordt in het bedrijf vaak door de ondernemer zelf of door de boekhouder of administratiekantoor bijgehouden. Indien wel de boekhouding intern gevoerd wordt, kan het pak ket worden geleverd met een compleet geïntegreerd boekhoudpakket: InfoBoek./ Q-Boek  Ook is het mogelijk een versie te verkrijgen, die een boekingsverslag oplevert op lijsten of in een exporteerbaar data verder te verwerken in de boekhouding door het administratiekantoor of door de accountant. Uiteraard ook online mogelijk

 

Modulair 

Afhankelijk van de werkzaamheden van het garagebedrijf is Infomobiel leverbaar met verschillende modules, waarbij meer c.q. minder diepgang in de administratieve procedures geboden wordt.

 

De onderstaande modules zijn leverbaar:

 

Infomobiel basismodule

Auto-inkoop en -verkoop

Brandstof facturering

Financiële administratie InfoBoek / Q-Boek 

(of gekoppeld aan uw huidige administratie bijv: Exact . Multivers vraag naar de mogelijkheden)

Onderdelen Inkoop administratie

Urenverantwoording 

Koppelingen Externe databases

Verhuur administratie

Contract / Lease Facturering

RDW transactionele diensten geïntegreerd 

Web modules (internet)

Grossiers koppeling 

Directe tijdsregistratie / Productiviteit 

Barcode administratie

Planning

Wagenpark / Fleet administratie

SMS Module

WhatsApp module

en meer...