#5eb6422e73e02f9fd9b284b320dc42fd Automaterialen Grossier
A A A

INFOMAT / Q-PARTS

Doelgroep

InfoMat / Q-Parts is een zeer uitgebreide ERP toepassing die speciaal geschikt is voor de automatisering van bedrijven in de automaterialen branche. Het is zowel geschikt voor kleinere als voor grotere (onderdelen) handelsbedrijven. Tevens is het geschikt voor bedrijven met een eigen werkplaats. 

 

Uitgebreid

Iedere administratieve activiteit die zich binnen een groothandel voordoet kan met InfoMat geautomatiseerd worden. De mogelijkheden kunnen verder uitgebreid worden door het te koppelen met een van onze andere pakketten zoals InfoCenter CRM of InfoQbase.

 

Gebruikersvriendelijk

Hoewel InfoMat / Q-Parts een erg uitgebreid softwarepakket is, blijft de gebruiker vanwege de gestructureerde opbouw voortdurend het overzicht behouden. Het pakket is bovendien eenvoudig om mee te werken.

 

Nieuwste techniek

Het pakket is geschikt voor bijna alle operating systemen waaronder uiteraard Windows, Linux en Unix. Het is volledig multi-user waardoor verschillende filialen van dezelfde data gebruik kunnen maken. Doordat er een ODBC koppeling mogelijk is kunt u de data benaderen vanuit bijvoorbeeld Microsoft Office producten. Uw belangrijke data kan te allen tijde veiliggesteld worden door gebruik te maken van innovatieve backup software van Infomotive. Met moderne communicatie mogelijkheden kunt u moeiteloos gegevens uitwisselen met uw leveranciers en afnemers.

 

InfoMat/ Q-Parts omvat onder andere de volgende punten:

 

Artikel- en voorraadbeheer

Inkoopadministratie

Debiteurenadministratie

Crediteuren administratie

Offerte en verkoopadministratie

Facturering en financiële administratie

Werkplaats administratie

Beleidsinformatie

NEN keuringen en reparatiemodule

Relatiebeheer

E-business

Datacommunicatie met o.a. Mijn-Grossier, Doyen, Aldoc, Teccom en nog vele meer.......

Uw eigen APP diensten...